» Curs valutar
» Starea vremii
» Mersul trenurilor
Home Despre noi Cursuri limbi straine Termeni si conditii Stiati ca? Informatii Contact Impresii de calatorie Cariere

Sejururi Praga

Cand ajungi din Viena la Praga te izbeste diferenta. Praga e mai aglomerata, mai galagioasa si mai pestrita decat te astepti, mai ales daca vii dintr-un oras cu o liniste imperiala. Nu te lasa insa inselat de aparente. Praga are ascunse o multime de comori.

Am stat in buricul targului la 5 minute de mers pe jos de Piata Venceslas intr-un hotel curat si “dichisit”. Marele avantaj a fost ca puteai porni de acolo , pe jos cu metroul, spre orice colt de oras. Nu ai cum sa te pierzi…harti se gasesc peste tot, uneori si la hoteluri, iar indicatoarele nu te lasa sa gresesti.

Praga e un fel de amestec de nou, vechi si foarte vechi. De la Piatza Venceslas daca cobori pe bulevard te duci direct catre inima veche a orasului. Si din strazile mari si asfaltate modern, ajungi cat ai clipi, pe stradutele medievale cu piatra cubica.

Praga e frumoasa daca o descoperi la pas, fara reguli, fara obiective de atins. Incet… pe strazile laturalnice cu case galbene, portocalii si crem, cu muscate rosii in geam. Acolo simti cu adevarat aerul ei romantic. Acolo…si pe podul Carol. Daca te simti un pic hippy o sa iti vina sa te asezi turceste intre tarabele cu gablonturi si tablouri si sa privesti printre picioarele trecatorilor Valtava.

Sejur 5 nopti Praga-transport avion CSA

Descopera orasul de aur   Cand ajungi din Viena la Praga te izbeste diferenta. Praga e mai aglomerata, mai galagioasa si mai pestrita decat te astepti, mai ales daca vii dintr-un oras cu o liniste imperiala. Nu te lasa insa inselat de [...]

Formular de contact -

Nume:

Adresa:

Telefon
Adresa ta de Email:

Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma inapoi pe Telefon
Contacteaza-ma inapoi pe Email
Cod anti-spam: Array
Introdu codul anti-spam:
Rezervari on-line hoteluriRezervari on-line hoteluriBlogul turistului informat
Stiri
Localizare
Str. I. C. Bratianu, Nr. 2, Bloc A69, Ap. 1,
RO 240013, Ramnicu Valcea,
Tel: +40 250 726 726
Fax: +40 250 726 060
Mobil: +40 767 80 60 61
Mobil: +40 767 80 60 60
Skype: twt_romania
Yahoo: twt_romania
E-mail: office@t-w-t.ro
Click aici pentru harta!
Link-uri importante
Click for Bucharest Otopeni, Romania Forecast
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari
PageRank Checking Icon