» Curs valutar
» Starea vremii
» Mersul trenurilor
Home Despre noi Cursuri limbi straine Termeni si conditii Stiati ca? Informatii Contact Impresii de calatorie Cariere

City Break Londra

Londra, asadar. O alta lume. La propriu. Un oras cu casute cochete, aranjate regulamentar una langa alta. Un oras nobil, cu o arhitectura care iti taie respiratia. Oameni frumosi. Nu neaparat fizic, ci comportamental. Care isi cer scuze daca ii calci tu pe picior din greseala .
Aglomeratie. Multa aglomeratie. Dar ar fi socant sa nu fie asa. Multe pub-uri. Superbe. Oameni care beau in fata pub-ului sau stand in picioare inauntru. Totul se comanda la bar si iti aduc ei la masa (foarte rapid, dealtfel).
Parcuri superbe. Poti sa te intinzi pe iarba, sa faci picnic, sa dormi. Vremea foarte ciudata. Soare acum, innorat si gata sa ploua in 5 minute. Frigut, totusi. Dar britanicii sunt obisnuiti. Viata de noapte intensa. Daca la noi ti se pare revoltator cum se imbraca lumea in cluburi, la ei se depaseste cu mult limita decentei. Dar probabil ti s-ar parea normal daca ai locui acolo. Pentru ca in Londra nimic nu te socheaza. Totul este normal. Aici sunt oamenii "care au fata de Jaguar".
Catedrale superbe. Impresionante. St. Paul's este uriasa. Dar Westminster este cea mai tulburatoare. Ingusta. Cocheta. Te apasa istoria. Toti regii incoronati acolo. Ti-o imaginezi pe Lady Di inaintand spre altar si te trec fiorii. Concertul de orga la care am asistat a ajuns in cele mai ascunse colturi ale sufletului.
Turnul Londrei. Un mini-orasel. Te rupe de lumea reala. Nu m-as plimba pe acolo dupa lasarea serii, tinand cont de cati oameni au fost executati intre ziduri. Dar ziua este spectaculos.

Formular de contact -

Nume:

Adresa:

Telefon
Adresa ta de Email:

Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma inapoi pe Telefon
Contacteaza-ma inapoi pe Email
Cod anti-spam: Array
Introdu codul anti-spam:
Rezervari on-line hoteluriRezervari on-line hoteluriBlogul turistului informat
Stiri
Localizare
Str. I. C. Bratianu, Nr. 2, Bloc A69, Ap. 1,
RO 240013, Ramnicu Valcea,
Tel: +40 250 726 726
Fax: +40 250 726 060
Mobil: +40 767 80 60 61
Mobil: +40 767 80 60 60
Skype: twt_romania
Yahoo: twt_romania
E-mail: office@t-w-t.ro
Click aici pentru harta!
Link-uri importante
Click for Bucharest Otopeni, Romania Forecast
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari
PageRank Checking Icon