» Curs valutar
» Starea vremii
» Mersul trenurilor
Home Despre noi Cursuri limbi straine Termeni si conditii Stiati ca? Informatii Contact Impresii de calatorie Cariere

Schi Italia

Val di Sole

Val di Sole este regiunea de ski situata in provincia Trentino (Nordul Italiei), si ofera posibilitatea de a schia la inaltimi de 3000 m, datorita pozitiei geografice favorabile si a prezentei celor mai inalti munti dintre Alpii Centrali si de Est : Ortles-Cevedale, Adamello Presanella si Dolomiti Brenta.

Cele mai cunoscute statiuni Folgarida si Marilleva insumeaza 26 de instalatii de urcare, rapide si moderne si 32 de partii. 47% sunt partii usoare, 40% nivel mediu si 13% dificile, cu un total de 53 kilometrii de partii !Aceste doua statiuni ofera conditii deosebite pentru ski :
partii luminate nocturn in
Folgarida si Marilleva 1400 iar la Marilleva 900 gasim compexul "multisport" Mezzana, cu terenuri de tenis si patinoar.

Important ! Partiile din Folgarida si Marilleva sunt conectate cu cele din faimoasa statiune Madonna di Campiglio si Pinzolo, avand  astfel acces la o zona vasta de ski Folgarida-Marilleva- Madonna di Campiglio-Pinzolo insumand 150 km de partii,59 instalatii de urcare, 5 snow-parcuri,peste 300 instructori de schi pregatiti sa va initieze in tainele acestui sport minunat si 100% emotie !

Accesul catre aceasta zona de ski Folgarida-Marilleva- Madonna di Campiglio-Pinzolo se mai poate realiza si prin noua telecabina Daolasa-Val Mastellina situata in inima regiunii Val di Sole, in apropierea statiunii Commezzadura.Punctul de plecare a telecabinei este situat chiar in apropierea garii de tren Daolasa-Commezzadura si in numai 12 minute puteti schia in vasta regiune Folgarida-Marilleva-Madonna di Campiglio.Pentru turistii cazati in statiunile Commezzadura sau Dimaro, aceasta este cea mai apropiata telecabina si se poate ajunge si pe jos in doar cateva minute.

Important! Fiecare hotel din regiunea Val di Sole va asigura transfer dus-intors gratuit la telecabina, zilnic cu mini bus privat.

Peio

Este localitatea aflata la cea mai inalta altitudine din provincia Trentino si totodata cea mai veche statiune turistica din Val di Sole,faimoasa inca din anul 1650 pentru izvoarele sale termale.Aceasta statiune este potrivita pentru cei care cauta un loc linistit, perfect pentru relaxare.

O noutate din sezonul 2010-2011 o reprezinta instalatia pe cablu Pejo 3000, o moderna telecabina urcand pana la 3000 m si avand o capacitate de 100 persoane. Aceasta telecabina le ofera sansa schiorilor de a cobori pe legendara partie Val de la Mite, una dintre cele mai frumoase si incitante partii din Alpi, acum cu o lungime mai mare.

Passo di Tonale - Ghetarul Presena (3000 m)

Schiaza si primavara ! Regiunea situata intre Trentino si Lombardi garanteaza posibilitatea de a schia din luna noiembrie pana in la inceputul primaverii, datorita telecabinelor ce va duc pana la 3000 m !Passo Tonale ofera 100 km de partii perfecte si 30 de instalatii moderne de urcare.Atractia acestei regiuni de ski o reprezinta partia neagra Paradiso, una dintre cele mai lungi, frumoase si incitante partii din Europa ! Majoritatea hotelurilor din Passo Tonale sunt pozitionate la baza partiei si nu mai este necesar sa folositi masina sau ski-busul gratuit.

Cum ajungi in statiunile din Val di Sole: cele mai apropiate aeroporturi sunt Verona, Treviso, Bergamo si Venetia.In fiecare sambata si/sau duminica incepand cu luna decembrie si pana in aprilie exista un transfer direct cu autocarul din aeroporturile din Verona si Bergamo catre toate statiunile din regiunea Val di Sole.Rezervarile se pot face in avans prin agentia noastra sau prin partenerii nostrii din tara.Tarifele pornesc de la 32 Euro/adult dus-intors,un copil sub 12 ani beneficiaza de gratuitate daca este acompaniat de doi adulti platitori.Mai exista si posibilitatea zborului pe aeroportul din Venetia si Treviso si transfer catre

Val di Sole cu masina inchiriata.Nu exista transfer direct cu autocarul din aeroportul din Venetia si Treviso. Mai puteti ajunge si cu masina personala pe ruta Arad-Budapesta-Viena-Innsbruck, se continua pe autostrada A22 Brennero,exit Trento Nord apoi in directia Cles,Val di Non pana ajungeti in Val di Sole.

Informatii importante skipass:
Cu o singura cartela skipass Superskirama Dolomiti Adamello-Brenta aveti acces la un total de 380 km de partii si 150 instalatii pe cablu.Ea este valabila pentru partiile din Val di Sole cu statiunile Folgarida-Marilleva,Peio, Passo Tonale cu Ponte di Legno,Madonna di Campiglio,Pinzolo,Andalo si Fai della Paganella, Monte Bondone si Folgaria-Lavarone.

Formular de contact -

Nume:

Adresa:

Telefon
Adresa ta de Email:

Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma inapoi pe Telefon
Contacteaza-ma inapoi pe Email
Cod anti-spam: Array
Introdu codul anti-spam:
Rezervari on-line hoteluriRezervari on-line hoteluriBlogul turistului informat
Stiri
Localizare
Str. I. C. Bratianu, Nr. 2, Bloc A69, Ap. 1,
RO 240013, Ramnicu Valcea,
Tel: +40 250 726 726
Fax: +40 250 726 060
Mobil: +40 767 80 60 61
Mobil: +40 767 80 60 60
Skype: twt_romania
Yahoo: twt_romania
E-mail: office@t-w-t.ro
Click aici pentru harta!
Link-uri importante
Click for Bucharest Otopeni, Romania Forecast
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari
PageRank Checking Icon