» Curs valutar
» Starea vremii
» Mersul trenurilor
Home Despre noi Cursuri limbi straine Termeni si conditii Stiati ca? Informatii Contact Impresii de calatorie Cariere

Paste in Olanda

Daca vrei sa descoperi Olanda, vino sa vezi agitatia din micile orasele universitare, plajele nisipoase si arhitectura postbelica. Orasele deosebit de frumoase ale Olandei isi asteapta vizitatorii sa descopere canalele intortocheate ale Amsterdamului, arhitectura interesanta a Rotterdamului, Haga, Delft sau Maastricht la granita cu Germania. Turistii pleaca cu amintiri frumoase din Olanda dar si cu suveniruri ca ceramica de culoare albastra din Delft, saboti de lemn de la Beltrum unde se afla cea mai mare fabrica de saboti din lume, iar branza Gouda sau Edam face deliciul gurmanzilor.

Orasul Amsterdam este cunoscut  si ca "Venetia Nordului", este o metropola construita pe apa, cu numeroase canale, un oras viu si colorat care ofera locuitorilor si vizitatorilor sai privelisti unice.

Pentru cei mai multi, capitala olandeza inseamna muzee si galerii de arta - cel mai important fiind Muzeul Rijksmuseum ce gazduieste o colectia impresionanta de tablori din secolul al XVII-lea apartinand pictorilor olandezi si Muzeul Van Gogh.

O plimbare pe canalele cele mai importante ale orasului: Singel, Heregracht, Keizersgracht si Prinsengracht te poarta in apropierea zonei de sud, numita Leidsplein, locul cu cele mai multe cinematografe si baruri, apoi poti ajunge in parcul Vondelpark si mai departe la Concertgebouw, renumit pentru concertele clasice de renume mondial.      

Formular de contact -

Nume:

Adresa:

Telefon
Adresa ta de Email:

Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma inapoi pe Telefon
Contacteaza-ma inapoi pe Email
Cod anti-spam: Array
Introdu codul anti-spam:
Rezervari on-line hoteluriRezervari on-line hoteluriBlogul turistului informat
Stiri
Localizare
Str. I. C. Bratianu, Nr. 2, Bloc A69, Ap. 1,
RO 240013, Ramnicu Valcea,
Tel: +40 250 726 726
Fax: +40 250 726 060
Mobil: +40 767 80 60 61
Mobil: +40 767 80 60 60
Skype: twt_romania
Yahoo: twt_romania
E-mail: office@t-w-t.ro
Click aici pentru harta!
Link-uri importante
Click for Bucharest Otopeni, Romania Forecast
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari
PageRank Checking Icon