» Curs valutar
» Starea vremii
» Mersul trenurilor
Home Despre noi Cursuri limbi straine Termeni si conditii Stiati ca? Informatii Contact Impresii de calatorie Cariere

Revelion 2016 Maroc

Maroc e o tara foarte frumoasa si varita din punct de vedere a reliefului. Aici se intalnesc piscurile inzapezite ale Atlasului, litoralul Mediteranei si a Oceanului Atlantic, creasta Rifului cu padurile de cedrii, oazele presahariene si un itinerar turistic foarte atragator ce ofara vizitatorului imagini de neuitat. Capitala acestuia se afla la Rabat, centrul politic, administrativ si cultural al tarii. Cea de-a doua capitala a Marocului, neoficiala, este Casablanca, capitala economica a tarii si unul din cele mai mari porturi ale Africii la Oceanul Atlantic.

Orasul este o combinatie intre numeroasele edificii moderne si cele in stilul traditional arab, avand o retea bogata de faleze si plaje. Acesta impresioneaza prin bulevardele largi si cladirile inalte, albe si foatre bine intretinute.

Fes, a fost intemeiat in sec IX si este un centru cultural si religios foarte important al occidentului musulman. Acesta adaposteste cel mai reprezentativ monument de arta islamica din nordul Africii, Moscheea Al Qaraouiyyine, importanta atat datorita vechimii sale de 11 secole, a dimensiunii gigantice cat si a stilului architectural si impresionantelor decoratii interioare.

Marrakech, supranumita Perla Sudului, e un oras muzeu situat in mijlocul unei imense paduri de palmieri.
Intinsele paduri de portocali, lamai, trandafiri, festivalul folcloric, monumentele istorice, viata agitate a pietelor( Sukuri) si activitatea artizanilor fac din acesta un loc fascinant ce merita vizitat. Atractiile turistice ale acestuia sunt moscheea, minaretul Kouuobia, Palatul Bahia, Gradina Menara si Piata Djema el Fna.

Formular de contact -

Nume:

Adresa:

Telefon
Adresa ta de Email:

Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma inapoi pe Telefon
Contacteaza-ma inapoi pe Email
Cod anti-spam: Array
Introdu codul anti-spam:
Rezervari on-line hoteluriRezervari on-line hoteluriBlogul turistului informat
Stiri
Localizare
Str. I. C. Bratianu, Nr. 2, Bloc A69, Ap. 1,
RO 240013, Ramnicu Valcea,
Tel: +40 250 726 726
Fax: +40 250 726 060
Mobil: +40 767 80 60 61
Mobil: +40 767 80 60 60
Skype: twt_romania
Yahoo: twt_romania
E-mail: office@t-w-t.ro
Click aici pentru harta!
Link-uri importante
Click for Bucharest Otopeni, Romania Forecast
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari
PageRank Checking Icon