» Curs valutar
» Starea vremii
» Mersul trenurilor
Home Despre noi Cursuri limbi straine Termeni si conditii Stiati ca? Informatii Contact Impresii de calatorie Cariere

Romania

Descopera Romania!

Romania ofera o gama larga de propuneri turistice de interes general sau tematice. Sugestiile de itinerarii prezentate in continuare sunt doar cateva din numeroasele posibilitati existente.

Activitatile in aer liber sunt practicate cu entuziasm in Romania, de multa vreme. De fapt, cuvantul "turism" inseamna pentru romani drumetii montane. Dar nu trebuie sa uitati ca Marea Neagra ofera conditii excelente pentru practicarea sporturilor acvatice.

Incepand din luna iulie romanii se indreapta spre munti si spre litoral. Dar spatiul este atat de larg incat nu veti simti nici un pic de inghesuiala daca va veti alatura lor.

Pentru numeroase persoane, vacantele in statiunile de recreere constituie o placuta si luxoasa relaxare. Pentru altii, curele de ape minerale, mofetele (surse naturale de dioxid de carbon) precum si baile de noroi constituie componentele unui tratament complex al diverselor afectiuni.

Pentru amandoua aceste tipuri de vizitatori, Romania poate fi un adevarat miracol. Preturile sunt foarte rezonabile. Va veti bucura de cele nu mai putin de 3000 de izvoare termale aflate aici.

Tara noastra are 70 de statiuni balneoclimaterice dintre care unele au fost fondate de catre vechii romani. Astazi, pacientii vin de pe tot cuprinsul Europei pentru a primi ingrijirile unor specialisti foarte competenti in clinicile bine dotate din statiunile cele mai bune.

In paralel cu aceste ingrijiri, ei se pot bucura de minunatele privelisti oferite de aceste locuri de vacanta.


In munti exista numeroase statiuni. Sinaia, situata langa Brasov, este o statiune foarte cautata pentru petrecerea vacantelor. Tusnad, situat la nord de orasul Brasov, este o statiune importanta datorita apelor minerale carbonatate si gazoase precum si datorita mofetelor folosite pentru tratarea bolilor cardio-vasculare.

Chiar si imparatul francez Napoleon al III-lea primea apa de pe valea Oltului, rau situat in Carpatii sudici. Astazi, in cele doua statiuni gemene, Calimanesti si Caciulata, sunt vindecate diferite afectiuni ale tubului digestiv si ale rinichilor.

Aceste doua statiuni sunt dotate atat cu pavilioane balneare elegante, in stilul Belle Epoque, cat si cu centre de tratament prevazute cu echipamente de ultima ora.

Aproape de Calimanesti si de Caciulata se afla o alta statiune mai mica, Baile Olanesti, unde se pot trata afectiuni digestive si ale rinichilor. Se mai pot trata si guta, obezitatea si diabetul, intr-un peisaj montan de o rara frumusete.

Pe litoral, pe marile plaje de nisip ale Marii Negre, se afla statiunile Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun si Mangalia. Aici puteti gasi numeroase atractii estivale. Cea mai importanta statiune este Eforie Nord.

In tratamentele efectuate in toate aceste statiuni este folosit namolul sapropelic fin din lacul Techirghiol. Se trateaza afectiuni ale pielii, afectiuni reumatice, post traumatice, precum si probleme ginecologice. Puteti face si talazoterapie. Datorita faptului ca centrele de tratament sunt dotate cu incalzire centrala, statiunile raman deschise tot timpul anului.

 

 

Formular de contact -

Nume:

Adresa:

Telefon
Adresa ta de Email:

Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma inapoi pe Telefon
Contacteaza-ma inapoi pe Email
Cod anti-spam: Array
Introdu codul anti-spam:
Rezervari on-line hoteluriRezervari on-line hoteluriBlogul turistului informat
Stiri
Localizare
Str. I. C. Bratianu, Nr. 2, Bloc A69, Ap. 1,
RO 240013, Ramnicu Valcea,
Tel: +40 250 726 726
Fax: +40 250 726 060
Mobil: +40 767 80 60 61
Mobil: +40 767 80 60 60
Skype: twt_romania
Yahoo: twt_romania
E-mail: office@t-w-t.ro
Click aici pentru harta!
Link-uri importante
Click for Bucharest Otopeni, Romania Forecast
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari
PageRank Checking Icon