» Curs valutar
» Starea vremii
» Mersul trenurilor
Home Despre noi Cursuri limbi straine Termeni si conditii Stiati ca? Informatii Contact Impresii de calatorie Cariere

Venetia, Regina Marilor senior voyage 2015-2016

Senior Voyage va oferă posibilitatatea să vizitați unul dintre cele mai celebre orașe din lume, Veneția. Orașul se află în topul destinațiilor care trebuie vizitate cel puțin o dată într-o viața pentru a ne bucura de frumusețea sa, de canalele mici ce șiroiesc printre case renascentiste, de ferestrele cu flori deasupra apei, de podurile romantice, de o plimbare cu celebra gondolă și de priveliștea din piața San Marco spre lagună și Insula Murano.

O simplă rostire a cuvântului “Veneția” ne duce cu gândul la unul dintre cele mai romantice orașe din lume și la una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță, pentru care gondolele și carnavalurile pline de culoare și extravaganță sunt definitorii. An de an, Veneția este venerată și idolatrizată de milioanele de turiști care își dau întâlnire în orașul plin de istorie, tradiții, distracție și bună dispoziție.

Cu desăvârșire, Veneția este plină de magie și poate transforma orice pieton într-un personaj de poveste. Asemenea carnavalurilor de renume mondial, Veneția se bazează pe mister și admirație. Întregul oraș este o capodoperă arhitecturală extraordinară în care majoritatea clădirilor conțin lucrări ale unora dintre cei mai mari artiști ai lumii, cum ar fi Giorgione, Titian, Tintoretto și Veronese. Veneția este o realizare artistică unică. Orașul este construit pe 118 insule mici și pare că plutește pe apele lagunei, compunând un peisaj de neuitat, a cărui frumusețe imponderabil i-a inspirat pe Canaletto, Guardi, Turner și mulți alți pictori.

Laguna din Veneția are, de asemenea, una dintre cele mai mari concentrații de capodopere din lume: de la Catedrala Torcello la biserica Santa Maria della Salute.

 

Rimini

Relicve romane, plaje pline de turiști, cluburi de noapte hedoniste și amintirea regizorului Federico Fellini sunt o combinație puțin neașteptată care definește stațiunea Rimini. Deși aici a fost o așezare de peste 2000 de ani, coasta Rimini era efectiv doar o zonă cu dune de nisip până în 1843, când s-a dezvoltat prima locație de băi. Cabanele de plajă au evoluat rapid într-o mega stațiune care a fost o scenă a iubitorilor de distracție și cluburi de noapte prin anii 90. Iar în ciuda istoriei sale interesante, suvenirurilor cu și despre filmele lui Fellini și a culturii restaurantelor foarte bună, 95% dintre vizitatorii săi sunt atrași de către plaja de nisip lungă, lată, deseori zgomotoasă și uneori foarte colorată.

 

San Marino - cea mai mică republică din lume sau “Serenissima Repubblica di San Marino”.

La o suprafață de puțin peste 61 kmp și o populație estimată la 32.000 persoane, capitala republicii este orașul San Marino, iar cel mai mare oraș este Dogana. Republica San Marino s-a format pe bazele comunității monastice fondată de pietrarul Marinus din Arba și se mândrește ca fiind cel mai vechi stat suveran și republică constituțională din lume (încă existentă).

Formular de cazare - Venetia, Regina Marilor senior voyage 2015-2016

Comanda Dvs.:
Cazare la:
De la data...:
... pana la data:
Detalii despre grup:
Persoanele pentru care se comanda serviciile (varsta la data plecarii)

Adulti
(peste 24 ani)
Tineri
(12 - 24 ani)
Copii
(2-11 ani)
Infanti
(0-1 ani)
Pensionari
Informatii despre Dvs.:
Numele si prenumele:
Data nasterii:
Adresa:
Localitate:
Tara:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Securizare formular:
Cod anti-spam: Array
Introdu codul anti-spam:
Observatii:
Rezervari on-line hoteluriRezervari on-line hoteluriBlogul turistului informat
Stiri
Localizare
Str. I. C. Bratianu, Nr. 2, Bloc A69, Ap. 1,
RO 240013, Ramnicu Valcea,
Tel: +40 250 726 726
Fax: +40 250 726 060
Mobil: +40 767 80 60 61
Mobil: +40 767 80 60 60
Skype: twt_romania
Yahoo: twt_romania
E-mail: office@t-w-t.ro
Click aici pentru harta!
Link-uri importante
Click for Bucharest Otopeni, Romania Forecast
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari
PageRank Checking Icon