» Curs valutar
» Starea vremii
» Mersul trenurilor
Home Despre noi Cursuri limbi straine Termeni si conditii Stiati ca? Informatii Contact Impresii de calatorie Cariere

Cursuri de limba germana la Viena UNI

Invatati limba germana

la

Universitatea din Viena!

De peste 85 de ani, oameni din toata lumea, de diferite categorii profesionale si grupe de varsta, vin la Universitatea din Viena, ca sub atenta indrumare a unei echipe de cadre didactice inalt pregatite si motivate profesional sa afle lucruri interesante despre cultura Austriei despre metropola culturala Viena si imprejurimile acesteia, invatand limba germana.
Pe timpul cursurilor si in cadru organizat, luati parte la un bogat si variat program in care va folositi si largiti cunostintele dobandite si faceti cunostinta cu colegi si colege de diferite nationalitati, bucurandu-va de ambianta celei mai mari Universitati a Austriei cu peste 65 000 de studenti inscrisi si una dintre cele mai vechi din lume, fondata in anul 1365.
Oferim o larga paleta de programe de invatare a limbii germane, de la incepatori pana la perfectionare, atat pe timpul anului universitar,cat si pe timpul vacantei de vara.
Absolvirea cu success a treptei a 3-a(Mittelstufe 3) de pregatire, echivaleaza cu examenul de admitere la limba germana la Universitatea din Viena.

Cursuri de limba germana, vara 2015

Luna

Perioada

program

Iulie

05.07 – 01.08.2015

Luni-Vineri 9.15 – 12.00

August

02.08 – 29.08 2015

Luni-Vineri 9.15 – 12.00

Septembrie

30.08 – 19.09 2015

Luni-Vineri 9.15 – 13.00

Varsta minima a cursantilor, este de 16 ani
Numarul maxim de cursanti intr-o clasa este de 16.
Cursurile sunt structurate pe 8 nivele diferite. Se pot face rezervari si pentru cursuri consecutive. O sesiune acopera un nivel de curs. 
Incepand cu nivelul al-3 lea se poate opta pentru o tematica a cursului in functie de interesul fiecaruia : cultura,literatura,economie, lingvistica.
Programul "advanced 1" este nivelul special pentru studenti si profesori de limba germana, din strainatate si se axeaza pe 2 domenii: literatura si lingvistica.
Evaluarea nivelului de cunostinte al studentilor se realizeaza printr-un interviu,la inceputul cursului. La finalul fiecarui curs participantii pot obtine un atestat (care costa 4 €), conditiile fiind participarea la cursuri in proportie de 80 % si absolvirea examenului final. Atestatul obtinut la nivelul "intermediate 3" sau "advanced 1" inlocuieste examenul de limba germana pentru admiterea la Universitatea din Viena (Ergänzungsprüfung aus Deutsch) , Universitatea Tehnica din Viena(Technischen Universität Wien) si Universitatea de Agronomie din Viena (Universitaet für Bodenkultur).
Studentii care se califica pentru obtinerea certificatului, primesc 4 ECTS (European Credit Transfer System) pe curs-sistem european de credit.

Program

Iulie

August

Septembrie

Duminica: sosirea si inscrierea

05 Iulie

02 August

30 August

Luni: repartizarea pe cursuri in functie de test intre 08.00-15.00

06 Iulie

03 August

31 August

Marti: prima zi de curs ora 9.00

07 Iulie

04 August

01 Septembrie

Vineri: ultima zi de curs, ceremonia pentru decernarea certificatelor

31 Iulie

28 August

18 Septembrie

Sambata: plecarea

01August

29 August

19 Septembrie

Activitati optionale dupa amiaza
Cursantii vor primi un program detaliat la inceputul fiecarui curs.

Cursuri speciale: corespondenta comerciala ,economie in limba german, redactarea corespondentei, rapoartelor, comunicarea, fonetica, termini medicali, Vals vienez, ore de conversatie, cor.
Costuri, intre 36 si 54 Euro.

Lectura
Informatii despre Austria

Studiu individual
Salile de lectura, cartile si revistele sunt la dispozitia studentilor pentru studiu individual. Studentii sunt indrumati in activitatea lor de profesori cu experienta care vor analiza si corecta eventualele greseli.

Cinema
Filme in limba germana , prezentarea de materiale video-didactice.

Excursii
In timpul fiecarui curs intensiv sunt oferite la alegere si contracost: turul orasului Viena si imprejurimi si croaziere pe Dunare. Evenimente sociale sunt organizate pentru mai multe seri (petreceri dansante, etc). Costuri intre 20 si 55 Euro

Cazare
Cazarea se face in camere cu un singur pat sau in camera dubla, cursantii avand posibilitatea de a-si pregati masa singuri. Campusul este aproape de Universitate. 
Camerele pot fi rezervate dupa ce se face plata sau dovada unui deposit de 250 Euro, doar pentru cursuri integrale (27 nopti Iulie / August , 20 nopti septembrie ) Noptile in plus se pot plati separat.
Zilele de sosire: duminica 05 Iulie, 02 August, 30 August
Zile de plecare : sambata 01 August , 29 August, 19 Septembrie

Facilitati:
Majoritatea camerelor sint dotate cu baie si WC proprii dar exista si cazuri in care doua camere impart o camera de baie. La fiecare etaj exista o bucatarie corespunzator utilata. Cearceafuri sunt in dotare, existand deasemenea o spalatorie pentru uzul cursantilor.

Pe perioada desfasurarii cursurilor adresa cursantilor este :
c/o Innovationszentrum Universität Wien GmbH
Universitätscampus, Alser Straße 4, Hof 1.16
1090 Wien

Masa
In apropierea campusului Universitatii sunt multe si diverse restaurante. Preturile sunt intre 6 pana la 9 € pentru un meniu. Cantina studentilor(Mensa) este de asemenea deschisa in timpul verii, iar meniurile costa 5 pana la 7 €.

Taxe

Cursul Iulie  = 4 saptamani  - 57 lectii*

Taxa de curs

482 €

Cursuri + cazare in camera single(27 nopti)

1149 €

Cursuri + cazare in  camera dubla(27 nopti)

1079 €

Perioade curs (57 lectii)

07 iulie+31 iulie

Perioade curs + cazare

06 iulie+01 august

Cursul August = 4 saptamani  - 57 lectii*

Taxa de curs

482 €

Cursuri + cazare in camera single(27 nopti)

1149 €

Cursuri + cazare in camera dubla(27 nopti)

1079 €

Perioade curs (57 lectii)

03 august+28 august

Perioade curs + cazare

02 august+29 august

Curs Septembrie = 3 saptamani - 56 lectii *

Taxa de curs

482 €

Cursuri + cazare in camera single(26 nopti)

1032 €

Cursuri + cazare in camera dubla(26 nopti)

962€

Perioade curs (56 lectii)

31 aug.-18 sept.

Perioade curs + cazare

30 aug.-19 sept.

Alte costuri

carti

26 € pana 40 €

Taxa pentru atestat

4€

Cursuri speciale (approx. 6–9 lectii/curs)

De la 36 € la 54€

excursii

de la 30 la 65€

Preturi in restaurantele pentru studenti

aprox. de la 6€ la 9€

Tariful de cazare se calculeaza, considerandu-se intreaga durata a cursului, fara masa. O ora de curs= 45 minute

Cursurile speciale si excursiile pot fi rezervate si platite doar in Viena. Conferintele, cursurile de instruire, si filmele dupa amiaza sunt gratuite pentru participanti.

Inscrierere
Pentru detalii suplimentare si inscrieri, 
Intrebati-ne pe noi! contactandu-ne la numerele de telefon: 0250 726 726,  0767 80 60 61 la adresa de e-mail: office@t-w-t.ro, sau la sediul agentiei din str. IC Bratianu nr. 2, bl. A69, sc. A, ap. 1 parter, de luni pana vineri, intre orele 9,30 si 18,00 si sambata de la 9,00 la 15,00.

Plata
Taxele pentru cursul de limba germana si cazare trebuie platite cu 1 luna inainte de inceperea cursurilor. Va rugam nu uitati sa treceti numele participantului pe fiecare foaie de plata!

Conditii de renuntare
Atat renuntarea la cursuri, cat si anularea rezervarii cazarii se face prin instiintarea agentiei Terra World Tours si in urmatoarele conditii:

Renuntarea la cursuri:

  • inaintea inceperii cursurilor: taxa de inscriere de 100 € nu se mai returneaza.
  • dupa inceperea cursurilor: costurile nu mai pot fi recuperate.

Renuntarea la cazare:

  • pana la 21 de zile inaintea inceperii cursurilor, se retin 50 €, restul sumei fiind returnat.
  • cu 20 pana la 4 zile inaintea inceperii cursurilor, se retin 250€, restul sumei fiind returnat.
  • incepand cu 3 zile inaintea inceperii cursurilor, suma nu mai poate fi returnata.

Intrebari frecvente:

Cursuri de vara

Inscrierea se face cu o luna inaintea inceperii cursurilor, daca nu se doreste si cazare in campus dar inscrierea se face in limita locurilor disponibile. Daca se doreste si cazare, rezervarea trebuie facuta odata cu achitarea sumei de 250 Euro, cu cel putin o luna inaintea inceperii cursurilor. Concluzie: cu cat mai devreme, cu atat mai bine!

Cand trebuie achitat, restul?

Cu o luna inainte, cel mai tarziu.

Ce manuale se folosesc?

In Treptele de invatare de baza 1 -4, „Delfin“ in doua volume si in treptele medii „Mittelstufe 1“ si "Mittelstufe 2", „em Hauptkurs“. In treapta medie „Mittelstufe 3“ si „Oberstufe 1“ se folosesc manuale sau alte carti (ex. „em Abschlusskurs“, „Dreyer-Schmitt“ etc.).

Manualele se cumpara de la secretariat, dupa testul initial si costa ca. 26,- 37,- Euro.

Cadrele didactice sunt absolvente ale unei unitati de invatamant superior, cu experienta de mai multi ani in predarea limbii germane, stapanesc metode moderne, comunicative de invatare si sunt caracterizate de angajament in activitatile ce le desfasoara cu cursantii. Va vor ajuta sa descoperiti placerea invatarii limbii germane.

In vara 2013 au absolvit cursurile, peste 1.700 de persoane din 90 de tari de pe 5 continente, cei mai multi din tarile europene, Japonia si SUA. Varsta minima a fost de 16 ani, dar cele mai multe persoane au fost intre 18 si 25. Nu exista limita superioara de varsta, dar s-a observat ca in septembrie, participantii sunt mai „batrani”.

In ziua sosirii, cazarea se face intre ora 8.00 si 20.00 Pentru cazare in afara acestui interval, va rugam sa ne informati! Cheile camerei, se primesc, de la conducatorul campusului sau seful de camin, contra unei cautiuni de 30 – 50 Euro.

Pentru o luna, aveti nevoie de 600 – 800 Euro, pentru mancare, transport, bilete de intrare, etc(a se vedea programul de excursii, activitati sportive, cursuri ).

 

Formular de contact - Cursuri de limba germana la Viena UNI

Nume:

Adresa:

Telefon
Adresa ta de Email:

Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma inapoi pe Telefon
Contacteaza-ma inapoi pe Email
Cod anti-spam: Array
Introdu codul anti-spam:
Rezervari on-line hoteluriRezervari on-line hoteluriBlogul turistului informat
Stiri
Localizare
Str. I. C. Bratianu, Nr. 2, Bloc A69, Ap. 1,
RO 240013, Ramnicu Valcea,
Tel: +40 250 726 726
Fax: +40 250 726 060
Mobil: +40 767 80 60 61
Mobil: +40 767 80 60 60
Skype: twt_romania
Yahoo: twt_romania
E-mail: office@t-w-t.ro
Click aici pentru harta!
Link-uri importante
Click for Bucharest Otopeni, Romania Forecast
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari
PageRank Checking Icon