» Curs valutar
» Starea vremii
» Mersul trenurilor
Home Despre noi Cursuri limbi straine Termeni si conditii Stiati ca? Informatii Contact Impresii de calatorie Cariere

Cazari

Turcia și mai ales Riviera Turcească este foarte populară din punct de vedere turistic. În anul 2007, stațiunile turistice situate pe litoralul nisipos de aproape 8000 de kilometrii al Mării Egee și al Mării Mediterane, au fost vizitate de aproape 19 milioane de turisti străini.

 

Turcia este pământul cu o mie de fețe, unde tradiția este prezentă în zilele cotidiene. Este renumită pentru plajele cu nisip și cu apa mării turcoază, pentru comorile sale unice din antichitate, pentru bogățiile naturale, pentru ospitalitatea pe care locuitorii săi o arată față de turiști, dar și pentru bucătăria sa, care deține unul dintre locurile fruntașe în lume. Mulțumită condițiilor meteorologice favorabile, sezonul de vară aici începe cam pe la sfârșitul lunii aprilie și în unele locuri ține aprope până la sfârșitul lui octombrie.

 

Cel mai vizitat oraș și totodată stațiune turistică este Antalya, după care urmează Alanya, Kemer, Marmaris, frumoasa Fethiye, Bodrum și Cesme. Cei mai mulți turiști sunt din Rusia, Germania și Europa de Est, dar crește și numărul vizitatorilor arabi. Ceea ce face Antalya și mai interesantă este, că iarna se poate schia în Munții Taurus care înconjoară orașul, iar apoi se poate face o baie în mare.

 

În afară de orașele de pe alungul rivierei, o altă destinație foarte populară in Turcia este Istanbul, capitala culturală a țării, faimoasă nu numai din cauza bogăției culturale și a numeroaselor obiective turistice antice, medievale și noi, ci și pentru multitudinea restaurantelor, paburilor și locurilor de distracție care oferă o viața agitată de noapte. Alte obiective turistice agreate din Turcia sunt:

 

Orașele vechi Izmir, Troja, Efes – care oferă turiștilor ruinele orașelor antice grecești; Pamukkale - cunoscut pentru cele mai mari bazine de calcar cu apă termală din lume precum și Kappadokia – faimos pentru aranjamentele de case subterane din peșteră.

Formular de cazare - Cazari

Comanda Dvs.:
Cazare la:
De la data...:
... pana la data:
Detalii despre grup:
Persoanele pentru care se comanda serviciile (varsta la data plecarii)

Adulti
(peste 24 ani)
Tineri
(12 - 24 ani)
Copii
(2-11 ani)
Infanti
(0-1 ani)
Pensionari
Informatii despre Dvs.:
Numele si prenumele:
Data nasterii:
Adresa:
Localitate:
Tara:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Securizare formular:
Cod anti-spam: Array
Introdu codul anti-spam:
Observatii:
Rezervari on-line hoteluriRezervari on-line hoteluriBlogul turistului informat
Stiri
Localizare
Str. I. C. Bratianu, Nr. 2, Bloc A69, Ap. 1,
RO 240013, Ramnicu Valcea,
Tel: +40 250 726 726
Fax: +40 250 726 060
Mobil: +40 767 80 60 61
Mobil: +40 767 80 60 60
Skype: twt_romania
Yahoo: twt_romania
E-mail: office@t-w-t.ro
Click aici pentru harta!
Link-uri importante
Click for Bucharest Otopeni, Romania Forecast
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari
PageRank Checking Icon